Menüü

Koolilõuna menüü

G – gluteenivaba, L – laktoosivaba

01.02 – 05.02.21
E: Sealihaguljašš porgandi ja paprikaga, kartul, toorsalat
Banaan
T: Kanasupp ( G, L ), jogurti – marjadessert india pähklitega ( L; G )
Pirn
K: Hakklihakaste, kartul, toorsalat
Porgand
N: Frikadellisupp ( L), kohupiima – kakaovaht ( G )
Kaalikas
R: Pikkpoiss, kartul, värskekurgi – tomati jogurtikaste ( G )
Õun

08.02. – 12.02.21
E: Bolognese kaste ubadega, makaronid, toorsalat
Õun
T: Veiselihahautis ( L; G ), riis, aurutatud köögivili ( lillkapsas, brokoli, porgand ) ( L; G )
Pirn
K: Posaržki kotlet, kartul, värske kurgi jogurtikaste, toorsalat
Kirsstomat/porgand
N: Borš sealihaga( L; G ), kakao – jogurtikreem ( L; G )
Banaan
R: Tomatine kana – spagetiroog köögiviljadega, toorsalat
Kaalikas

15.02. – 29.02.21
E: Plov sealihaga ( L )
Pirn
T: Hernesupp ( L ), vastlakukkel
Õun
K: Singikaste, kartuli – läätsepuder, toorsalat
Porgand
N: Kana-nuudlisupp ( L ), kohupiim marjadega ( G )
Melon/viinamari
R: Köögiviljakarri kana ja kookospiimaga, riis ( L; G )
Õun


Toidu juurde on alati toorsalati valik, piim, keefir või jogurt, maitse vesi, leib.

Sööklal on õigus vastavalt vajadusele/olukorrale teha menüüs muudatusi.

Kõikide küsimuste puhul palume pöörduda otse söökla poole.

Kontakt: Marliin Haamer, 53977250 , sygla@syg.edu.ee